logo Slaapplaats4daagse.nl

Ons arrangement

Wij bieden u een zogenaamd luxe pakket aan. Afhankelijk van het aantal dagen dat u verblijft zullen de kosten verschillen. Hieronder vindt u precies wat dit pakket inhoudt. Verder bieden wij nog enkele optionele diensten aan die u bij uw pakket kunt boeken.

Slaapgelegenheid

Tijdens uw verblijf in de 4-daagse Arcus Wijchen heeft u een eigen bed tot uw beschikking inclusief bedlinnen, deken en kussen. Afhankelijk van uw voorkeur kunt u kiezen om met alleen vrouwen of mannen te slapen. Vindt u het echter gezelliger om gemengd te slapen, dan is die mogelijkheid er uiteraard ook. We doen ons uiterste best om zo veel mogelijk mensen die dezelfde afstand lopen bij elkaar te leggen. Dit doen we zodat u zo min mogelijk last heeft van de wandelaars die op andere tijden starten.

Wat zit er allemaal in dit arrangement?

In dit arrangement zit inbegrepen: een ontbijtbuffet, waarbij u de mogelijkheid heeft om een lunchpakket samen te stellen voor onderweg, en ‘s avond staat er een heerlijk koud-warm- buffet voor u klaar om weer op kracht te komen voor de volgende dag. Het ontbijt buffet is inclusief koffie, thee, jus d’orange, melk en karnemelk. Bij de lunch zitten inbegrepen een appel of banaan en sportdrank. Na het lopen is er een ontvangst met koffie of thee en iets lekkers. Voor de “blarenlopers” bieden we gratis voetverzorging aan. Heb je geen blaren, maar wil je preventief je voeten laten afplakken? Geen zorgen onze voetverzorgers doen dit met liefde en kosteloos.

Op vrijdag zal er geen avondmaaltijd geserveerd worden, in plaats daarvan kunt u zich inschrijven voor een heerlijke barbecue om de vierdaagse met een knaller af te sluiten. De kosten voor deze barbecue bedragen €20,- per persoon.

Heerlijk onbijt bij slaapplaats4daagse

Vervoer (Optioneel)

Onze 4-daagse sporthotel Arcus Wijchen ligt ongeveer een kwartier wandelen van het station van Wijchen. Wij kunnen ons echter goed voorstellen dat u na een hele dag wandelen liever rustig gaat zitten en uitrusten. Daarom bieden wij u vervoer aan van onze sporthal naar een locatie in de buurt van de Wedren en weer terug van dinsdag t/m vrijdagochtend.

Vanwege drukte in Nijmegen en aanpassingen rijden wij vrijdagmiddag niet naar Nijmegen. Je wordt geacht zelf een treinkaartje te kopen voor een enkele reis Nijmegen – Wijchen, vanuit daar rijdt om het half uur een shuttle naar de Arcus.

Aankomst en vertrek

Aankomst is op maandag en je kan kiezen om t/m vrijdag of zaterdag ochtend te blijven. Aan jou de keus.

Arrangementen & prijs

4 OVERNACHTINGEN

VAN MAANDAG T/M VRIJDAG
336
  • Eigen bed inclusief bedlinnen, deken en kussen
  • Ontbijtbuffet
  • Lunchpakket voor onderweg
  • 's avond: koud-warm- buffet

5 OVERNACHTINGEN

VAN MAANDAG T/M ZATERDAG
366
  • Eigen bed inclusief bedlinnen, deken en kussen
  • Onbijtbuffet
  • Lunchpakket voor onderweg
  • 's avond: koud-warm- buffet
Populair

Er zijn plaatsen vrijgekomen! 1x 30 km gladiool, 3x 30 km wandelschoen. Aanmelden kan via info@slaapplaats4daagse.nl