logo Slaapplaats4daagse.nl

Ons arrangement

Wij bieden u een zogenaamd luxe pakket aan. Afhankelijk van het aantal dagen dat u verblijft zullen de kosten verschillen. Hieronder vindt u precies wat dit pakket inhoudt. Verder bieden wij nog enkele optionele diensten aan die u bij uw pakket kunt boeken.

Slaapgelegenheid

Tijdens uw 4-daagse verblijf in Sporthotel Arcus Wijchen heeft u een eigen bed tot uw beschikking inclusief bedlinnen, deken en kussen.

Dames en heren slapen gescheiden per afstand. Dus de 2 starttijden 30k dames slapen in een ruimte, zo ook de 2 starttijden 40km dames slapen in een ruimte, hetzelfde geldt voor de heren.

De dames en heren 50km slapen per afstand in een aparte ruimte.

Wat zit er allemaal in dit arrangement?

In dit arrangement zit inbegrepen: een ontbijtbuffet, waarbij u de mogelijkheid heeft om een lunchpakket samen te stellen voor onderweg, en ‘s avond staat er een heerlijk koud-warm- buffet voor u klaar om weer op kracht te komen voor de volgende dag. Het ontbijt buffet is inclusief koffie, thee, jus d’orange, melk en karnemelk. Bij de lunch zitten inbegrepen een appel of banaan en sportdrank. Na het lopen is er een ontvangst met koffie of thee en iets lekkers. Voor de “blarenlopers” bieden we gratis voetverzorging aan. Heb je geen blaren, maar wil je preventief je voeten laten afplakken? Geen zorgen onze voetverzorgers doen dit met liefde en kosteloos.

Op vrijdag zal er geen avondmaaltijd geserveerd worden, in plaats daarvan kunt u zich inschrijven voor een heerlijke barbecue om de vierdaagse met een knaller af te sluiten. De kosten voor deze barbecue bedragen €23,- per persoon.

Heerlijk onbijt bij slaapplaats4daagse

Vervoer (Optioneel)

Onze 4-daagse sporthotel Arcus Wijchen ligt ongeveer een kwartier wandelen van het station van Wijchen. Wij kunnen ons echter goed voorstellen dat u na een hele dag wandelen liever rustig gaat zitten en uitrusten. Daarom bieden wij u vervoer aan van onze sporthal naar een locatie in de buurt van de Wedren en weer terug van dinsdag t/m vrijdagochtend.

Vanwege drukte in Nijmegen en aanpassingen rijden wij vrijdagmiddag niet naar Nijmegen. Je wordt geacht zelf een treinkaartje te kopen voor een enkele reis Nijmegen – Wijchen, vanuit daar rijdt om het half uur een shuttle naar de Arcus.

Aankomst en vertrek

Aankomst is op maandag en je kan kiezen om t/m vrijdag of zaterdag ochtend te blijven. Aan jou de keus.

Arrangementen & prijs

4 OVERNACHTINGEN

VAN MAANDAG T/M VRIJDAG
340
  • Eigen bed inclusief bedlinnen, deken en kussen
  • Ontbijtbuffet
  • Lunchpakket voor onderweg
  • 's avond: koud-warm- buffet

5 OVERNACHTINGEN

VAN MAANDAG T/M ZATERDAG
375
  • Eigen bed inclusief bedlinnen, deken en kussen
  • Onbijtbuffet
  • Lunchpakket voor onderweg
  • 's avond: koud-warm- buffet
Populair

LET OP: Er zijn 2 plaatsen op de 30km & 50km vrij gekomen.