Wie jou voorgingen

Beter dan bij The Flyers kun je het niet treffen!
In 2013 deden mijn dochter en ik voor de tweede keer aan de Nijmeegse Vierdaagse. Tijdens onze eerste deelname logeerden we bij een particulier, wat helaas niet goed beviel. Daarom ging ik voor onze tweede Vierdaagse op zoek naar een ander logeeradres. Na wat snuffelen op Internet kwam ik terecht op de site van The Flyers. Wat ik zag sprak me enorm aan: een prachtige sporthal, met veel voorzieningen en een arrangement dat er goed uitzag. Ik wist het meteen: dit werd ons logeeradres voor de Vierdaagse van 2013!
We kwamen aan op maandagmiddag. Ietwat te vroeg, maar we werden direct vriendelijk onthaald. In de auto hadden we al wat zitten speculeren: met hoeveel mensen zouden we op een zaal slapen… Twintig? Dertig? Misschien wel meer. Eenmaal aangekomen bleek dat de groep wandelaars helemaal niet zo groot was en dat we juist alle ruimte hadden. We sliepen met slechts vijf dames op een slaap- zaal, waar voor elk van ons een bed, beddengoed, een stoel, een kapstok, een kluisje en zelfs vloerbedekking was neergelegd. Met dit groepje dames deelden we een doucheruimte met zes douches, een wastafel en een toilet. Alles keurig schoon en netjes. Prima voor elkaar!
De vrijwilligers van The Flyers waren allemaal even gastvrij, behulpzaam en vriendelijk. Datzelfde gold voor de beheerders van sporthal Arcus. Alles was echt super geregeld! Zo was er ’s morgens een uitgebreid ontbijt en de mogelijkheid om een lunchpakket samen te stellen. ’s Avonds stond er iedere avond een heerlijk driegangen diner voor ons klaar. In de loungehoeken (zowel binnen als buiten) konden we ’s middags en ’s avonds gezellig samen wat drinken en kletsen. We logeerden in totaal met zestien wandelaars in de sporthal en dat was ontzettend gezellig.
De breng- en ophaalservice was ook ideaal. Iedere morgen werden we vlakbij de Wedren afgezet en ’s middags stond vanaf 14.00 uur het busje ieder uur weer klaar om ons naar de sporthal terug te brengen. Per ongeluk het busje gemist? Geen probleem! De vrijwilligers van The Flyers haalden je alsnog op. Wat een service!
’s Middags en ’s avonds stond Rieki voor ons klaar: de onmisbare blarenprikster / pleisterplakster. Met haar jarenlange ervaring als EHBO’er lapte ze ons elke keer weer op voor de volgende dag. En ’s avonds konden we tegen een kleine vergoeding een sportmassage krijgen. Heerlijk!
We hebben natuurlijk zelf de Vierdaagse gelopen, maar de uitstekende verzorging en enorme gastvrijheid van alle vrijwilligers van The Flyers en van de sporthalbeheerders van Arcus hebben zeer zeker een positieve bijdrage aan onze prestatie geleverd. Eén ding staat dan ook vast: tijdens de Vierdaagse van 2014 gaan we weer, want beter dan bij The Flyers kun je het niet treffen!

Marjan

Dit jaar deden wij voor het eerst mee aan de 4-daagse van Nijmegen. Via internet kwamen we uit op de site van handbalvereniging The Flyers. Hierop stond een 4-daagse arrangement vermeld wat ons wel aansprak. Logeren in een sportcentrum in Wijchen dat van alle gemakken voorzien was. Wij hoefden niet zo nodig in het centrum van Nijmegen te logeren, want dat vonden wij meer iets voor de niet-lopers. Zodoende hebben wij geboekt en konden we ons volledig op de trainingen gaan focussen.

We werden netjes geïnformeerd over alle informatie betreffende ons verblijf.

De maandag voorafgaand aan de 4-daagse zijn we vroeg naar Nijmegen gereisd om ons startbewijs op te halen. Dit was snel geregeld. En na wat gedronken en rondgeneusd te hebben op de Wedren, zijn we naar Wijchen gereden. Na 12.00 uur mochten we ons melden bij Arcus. Hier konden we gedurende de 4-daagse onze auto geparkeerd laten staan. Bij Arcus werden we hartelijk ontvangen met een kop koffie, waarna onze slaapplaatsen gewezen werden. Wij lagen met 6 bedden in een afgezet gedeelte van een sporthal. Dit waren 6 mannen die de 50 km gingen lopen. Bij de bedden stond een stoel, kapstok, kluisje. Zo waren er 4 verschillende gedeeltes in de hallen geregeld, zodat de lopers van de 30/40 km geen last hadden van het vroege opstaan van de 50 km-lopers. Elk gedeelte had zijn eigen douches en toilet, allemaal heel schoon en netjes.

Dinsdag 21 juli zijn we om 2.45 uur opgestaan, waarna we van een heerlijk ontbijt konden genieten geregeld door de vele vrijwilligers. Hierbij was er de mogelijkheid om een lunchpakket samen te stellen. Om 3.30 uur reed het taxibusje richting de Wedren, zodat we om 4 uur konden starten.

Vanaf 14.00 uur stond het busje er elk uur om ons weer terug naar Arcus te brengen. Na een overheerlijk drankje en een goede opfrisbeurt was er de mogelijkheid om langs de EHBO te gaan. Riekie en haar man hielpen ons fantastisch met de eventuele blaren en andere ongemakken aan de voeten. Ook was er de mogelijkheid om tegen een kleine betaling gebruik te maken van de fysio/sportmassage, ook aanwezig in de namiddag en avond. Het gevarieerde avondeten smaakte ons heerlijk. Na een lange dag lopen gingen ‘s avonds onze luiken vroeg dicht.

Na 4 dagen lopen kwamen wij wederom moe maar voldaan aan bij Arcus. En allebei in het bezit van het 4-daagse kruisje, een mooie prestatie. Deze prestatie is mede mogelijk gemaakt door alle vrijwilligers bij ons verblijf in Arcus.

Voor een ieder die een verblijfplaats zoekt voor de 4-daagse van 2016, boek bij The Flyers !

We hadden het niet beter kunnen treffen: Super accommodatie, zeer vriendelijke vrijwilligers, heerlijk eten, goed vervoer, geweldige EHBO en fysio……………..

Kortom, zeer geslaagd!

Marcel & Rob

Wat ben ik blij dat ik voor de eerste keer heb mee mogen doen aan de Nijmeegse vierdaagse. Dit is een hele belevenis geweest. Maar de vierdaagse is helemaal geslaagd dankzij het verblijf bij handbalvereniging de Flyers. Dit dankzij een tip van een lid van onze vereniging De Losse Feeter.

Frans wat hebben jij en je vrijwilligers een top prestatie geleverd. Alles is super verlopen. Geweldig bedankt hiervoor. Mijn vierdaagse is meede door jullie super geslaagd. Ik hoop dat ik volgend jaar weer bij jullie te gast mag zijn.

Groetjes aan alle vrijwilligers!

Evert

Ik heb dit jaar voor de 3e keer de vierdaagse van Nijmegen gelopen. Na 2 jaar bij mensen thuis geslapen te hebben, wilde ik dit jaar iets anders. Uiteindelijk besloot ik om voor Sportcentrum Arcus te kiezen. Ik heb hier totaal geen spijt van gehad. Van top tot teen goed verzorgd. Alle faciliteiten waren ruim aanwezig. Het personeel en vrijwilligers  zijn erg betrokken  bij het wel en wee van de wandelaar. Dit heb ik zelf ervaren omdat ik helaas moest opgeven. Ik weet als ik ingeloot word voor de 100e vierdaagse, dat ik wederom voor Arcus zal kiezen. Ik kan daarom ook iedereen aanraden om voor deze locatie te kiezen. Het ontbreekt je echt aan niets.

Arno

Dit jaar tijdens de vierdaagse voor de derde maal te gast geweest bij Sportcentrum Arcus te Wijchen. Door de fenomenale inzet van leiding en vrijwilligers is het weer een feest geweest. Alles is geregeld en is het niet geregeld dan wordt het het ter plekke geregeld zonder enig probleem.

Ja het kost geld, maar daar krijg je dan ook wel heel veel voor terug, een zeer hoge prijs/kwaliteit verhouding. Als ik volgend jaar weer mee mag lopen, dan zeker ook weer eten en overnachten bij Sportcentrum Arcus.

Frank

Ik heb bij Arcus geslapen tijdens de vierdaagse 2015. Dit was voor mij de eerste keer en ik vond het een geweldige ervaring! Gezellige en behulpzame mensen van Arcus. Het was prettig dat er een EHBO aanwezig was. De mogelijkheid voor een massage is een fijne extra. Het eten was goed en voldoende. Erg prettig dat er vervoer tussen de Arcus en de Wedren geregeld was.

Jos

Dit was voor mij de tweede keer dat ik hier de vierdaagse overnachting had. Een geweldig adres en een goede verzorging en vriendelijke vrijwilligers. Hopelijk tot volgend jaar met nog meer enthousiaste vierdaagse lopers.

Ben