logo Slaapplaats4daagse.nl

Wie je voorgingen

Annette Bakx
Lees verder
Tijdens de vierdaagse van 2019 hebben wij gebruikt gemaakt van de slaapaccommodatie bij Arcus. Wat was dit een positieve ervaring! Alle medewerkers waren vanaf de vroege uurtjes tot ver in de avond zo vriendelijk en behulpzaam, niks was ze te veel. Elke ochtend een heerlijk omeletje bij het ontbijt, vers afgebakken broodjes, gewoon brood, yoghurt, fruit en de mogelijkheid om een lunchpakketje samen te stellen. Het avondeten was ook elke avond heerlijk en meer dan voddoende voor iedereen. Vervoer heen en weer was ook geregeld, dus alles was helemaal top. Een heel klein minpuntje; de matrassen waren wel erg hard. Ik was erg blij dat ik mijn opdekmatrasje mee had, anders had ik niet echt lekker kunnen slapen denk ik. Maar verder; niets dan lof. Super goed geregeld allemaal!!!!
Petra Lageveen
Lees verder
Ik heb een heerlijk weekje gehad. De 4-daagse uitgelopen . En een perfecte slaapplaats en verzorging in de  sporthal te wijchen. Prima regeling van het vervoer.. Bij deze zien jullie mij ,ons , volgend jaar weer…
Roberto Lageveen
Lees verder
Echt super tevreden over de slaapplaats. Ontvangst heel vriendelijk. Slaapzaal heel netjes en schoon. Net als de douches. Wat ook prima is geregeld is het vervoer van en naar de start / finish in Nijmegen. Eten is prima , zowel ontbijt als het avondeten. En natuurlijk de barbecue op de laatste dag. En dan vraag je af ...is er nog wat negatiefs te melden.
Monique Paul
Lees verder
We werden ontvangen met een bak koffie. Ontvingen een theedoek met kaart en bruikbare spulletjes bij binnenkomst  en kregen te zien waar we met nog 8 andere dames sliepen. Heel kleinschalig dus. Met de mannen en andere vrouwen v de andere zalen waren we in totaal met 37 personen. In de ochtend een heerlijk ontbijt waar we meteen ons lunchpakketje konden maken voor tijdens de wandeling. Dan het busje in zodat we op tijd bij de wedren waren voor de start. Na de wandeling terug t busje in naar de sporthal. Hier was een ehbo en massage aanwezig waar je gebruik v kon maken. Rond half 6 kwam de catering met het avondeten in  buffet vorm. Mocht je savonds nog een drankje willen doen..alles was aanwezig. We zijn in de watten gelegd. Het gezelschap was gezellig en de verzorging super. Het wandelen moest je uiteindelijk zelf doen Ik wil iedereen enorm bedanken voor de fijne dagen die we bij jullie doorgebracht hebben en raad iedereen aan die een slaapplaats zoekt voor de vierdaagse dit bij arcus te doen!!
Henk den Blanken 
Lees verder
Voor de tweede keer geslapen bij Arcus de verzorging was weer geweldig en voor de vrijwilligers is werkelijk niets teveel. Ik voel mij daar echt gast en dat helpt bij het volbrengen van de vierdaagse. groetjes,
Mariken Mair
Lees verder
Ik ben zeer blij, dat ik tijdens de 4-daagse-week bij de Arcus heb kunnen logeren. Meteen naar de aankomst ben ik zeer persoonlijk ontvangen. Men toonde interesse voor elke gast en ik voelde me echt welkom. Heel blij ben ik met de ervaring, dat ARCUS erop let, dat iedereen, die de shuttle gebruikt, elke dag ook weer “thuis” (= Wijchen) komt. Er wordt op de laatste binnenkomers gewacht, zodat niemand achterblijft. Ook waardeer ik het zeer dat je boven goed eten ook veel mentale steun van de ARCUS krijgt. Bijzonder goed vond ik de aanwezigheid van een zeer ervaren en kalmerende EHBO, die mijn problemen meteen heeft ontdekt en ook preventief wist te behandelen.
Rob v.d.Meer
Lees verder
Dit jaar heb ik voor de 4e keer voor Sportcentrum Arcus gekozen. Het ontbreekt je hier aan niets en je kunt je volledig op de 4-daagse focussen. De vele super vriendelijke vrijwilligers staan dagelijks voor je klaar. ‘s Ochtends heel vroeg al voor het ontbijt, vervolgens met het busje richting de Wedren en in de middag weer opgehaald na het wandelen. Goede douche-mogelijkheden en iedere avond een heerlijk diner met veel variatie. De mogelijkheid voor voetverzorging en een massage maakt het compleet. Ook de saamhorigheid tussen de wandelaars onderling vind ik ieder jaar heel leuk en groeit naarmate de week vordert. Iedereen is tenslotte voor hetzelfde bezig, de 4-daagse uitlopen. De afsluitende barbecue op vrijdagavond is een gezellige afsluiter en wederom heerlijk eten. Kortom, wederom een fantastische week !
Sandra vd beld
Lees verder
Ik heb nu voor de 6de x gebruik gemaak van de faciliteiten in sporthal Arcus. Ik ben hierover zeer tevreden, alles is verzorgd, je bed staat klaar, maaltijden zijn zeer goed en uitgebreid, hele lieve mensen die dag en nacht voor je klaar staan, voet verzorging en masseur staan klaar na een dag wandelen. Het maakt het lopen een stuk aangenamer.
Henk Senior
Lees verder
Het was een top week bij jullie , het eten en drinken was echt lekker , het vervoer perfect geregeld . De slaapplaatsen ook ruim opgezet en schoon . douches en toiletten ook netjes. De kleinschaligheid vond ik heel prettig zo. Ik voelde mij echt welkom bij jullie. Het personeel was ook heel aardig en behulpzaam.
Teun
Lees verder
Dit jaar voor het eerst keer aan de 4-daagse van Nijmegen gelopen . Via internet slaapplaats gezocht en kwam Sportcentrum Arcus tegen. En dat was een goede keus . Goede bedden super lekker eten en de vrijwiligers super vriendelijk. Kom volgend jaar zeker terug.
Eric Verspoor
Lees verder
Het is mijn tweede keer dat ik in Sporthotel Arcus ben verbleven en net als in 2018 is het mij prima bevallen. Zo’n tweede keer is eigenlijk nog leuker omdat je bekende gezichten van het vorige jaar ziet. Het is allemaal prima verzorgd bij Arcus en het is duidelijk dat de vele vrijwilligers het ook met plezier doen. De accommodatie is aangenaam om te verblijven. In de sportzalen waar wordt geslapen staan een beperkt aantal bedden en de luchtkwaliteit en temperatuur zijn aangenaam. Douches en toiletten genoeg en de verzorging van de inwendige mens komt absoluut niets tekort. Het systeem met eigen busjes die er voor zorgen dat iedereen op tijd bij de start op de Wedren is en de deelnemers na hun lange dag weer ophalen is ook heel prettig. Heerlijk dat je de mogelijkheid hebt om je te laten masseren of je voeten (blaren) te laten verzorgen. Of ik in 2023 weer deelneem aan de 4-daagse is nog niet zeker, maar mocht ik daar toe besluiten, dan zal ik me graag weer naar Wijchen begeven om daar tijdens het evenement te verblijven. Hulde aan alle vrijwilligers die het verblijf zo aangenaam hebben gemaakt.
André van den Hoef
Lees verder
Nadat mijn slaap en verzorgadres er in 2015 mee stopte, was ik genoodzaakt om een nieuw onderkomen tijdens de 4-daagse te gaan zoeken. Tot op de dag van vandaag ben ik heel blij dat ik per toeval de mogelijkheid tegenkwam die de Arcus sporthal in Wijchen aanbood. Zij noemen zichzelf het 4-daagse sporthotel. En daar mag van mij nog wel de kwalificatie “5-sterren” bij! verzorging. Want de afgelopen 4 jaar (2016 t/m 2019) ben ik meer dan tevreden over de accommodatie en de uitstekende Prima warme maaltijd met alles erop en eraan, heerlijke soep, dagelijks wisselende hoofdmaaltijd een lekker toetje en/of fruit. ‘S nachts of vroeg in de ochtend staat het ontbijtbuffet klaar en is er de mogelijkheid om een heerlijk portie roerei te krijgen. De lunch voor overdag tijdens het wandelen mag je geheel zelf samenstellen en een stuk fruit en fris drankje zit daar ook nog bij in! De eigen pendeldienst brengt mij vlakbij de start en haalt mij na het wandelen ook weer op. En als dat nog niet genoeg is, mochten mijn voeten blaren vertonen of mijn spieren wat tegensputteren dan hebben ze daar ook nog vrijwilligers voor om die mankementen te verhelpen. De massage is overigens tegen een geringe en normale vergoeding. Doordat de organisatie een maximum heeft gesteld van ongeveer 40 á 50 personen die ze kunnen verzorgen, blijft het ook in 2022 nog gezellig en is het niet te massaal. Ik ben blij dat ik hier jaarlijks een onderdeel van mag zijn en zal mijn 10e vierdaagse, graag weer vanuit deze accommodatie gaan volbrengen. Dat wordt dus mijn 5e keer dat ik hier verblijf. Tot volgend jaar!!
Vorige
Volgende

Beter dan bij The Flyers kun je het niet treffen!
In 2013 deden mijn dochter en ik voor de tweede keer aan de Nijmeegse Vierdaagse. Tijdens onze eerste deelname logeerden we bij een particulier, wat helaas niet goed beviel. Daarom ging ik voor onze tweede Vierdaagse op zoek naar een ander logeeradres. Na wat snuffelen op Internet kwam ik terecht op de site van The Flyers. Wat ik zag sprak me enorm aan: een prachtige sporthal, met veel voorzieningen en een arrangement dat er goed uitzag. Ik wist het meteen: dit werd ons logeeradres voor de Vierdaagse van 2013!
We kwamen aan op maandagmiddag. Ietwat te vroeg, maar we werden direct vriendelijk onthaald. In de auto hadden we al wat zitten speculeren: met hoeveel mensen zouden we op een zaal slapen… Twintig? Dertig? Misschien wel meer. Eenmaal aangekomen bleek dat de groep wandelaars helemaal niet zo groot was en dat we juist alle ruimte hadden. We sliepen met slechts vijf dames op een slaap- zaal, waar voor elk van ons een bed, beddengoed, een stoel, een kapstok, een kluisje en zelfs vloerbedekking was neergelegd. Met dit groepje dames deelden we een doucheruimte met zes douches, een wastafel en een toilet. Alles keurig schoon en netjes. Prima voor elkaar!
De vrijwilligers van The Flyers waren allemaal even gastvrij, behulpzaam en vriendelijk. Datzelfde gold voor de beheerders van sporthal Arcus. Alles was echt super geregeld! Zo was er ’s morgens een uitgebreid ontbijt en de mogelijkheid om een lunchpakket samen te stellen. ’s Avonds stond er iedere avond een heerlijk driegangen diner voor ons klaar. In de loungehoeken (zowel binnen als buiten) konden we ’s middags en ’s avonds gezellig samen wat drinken en kletsen. We logeerden in totaal met zestien wandelaars in de sporthal en dat was ontzettend gezellig.
De breng- en ophaalservice was ook ideaal. Iedere morgen werden we vlakbij de Wedren afgezet en ’s middags stond vanaf 14.00 uur het busje ieder uur weer klaar om ons naar de sporthal terug te brengen. Per ongeluk het busje gemist? Geen probleem! De vrijwilligers van The Flyers haalden je alsnog op. Wat een service!
’s Middags en ’s avonds stond Rieki voor ons klaar: de onmisbare blarenprikster / pleisterplakster. Met haar jarenlange ervaring als EHBO’er lapte ze ons elke keer weer op voor de volgende dag. En ’s avonds konden we tegen een kleine vergoeding een sportmassage krijgen. Heerlijk!
We hebben natuurlijk zelf de Vierdaagse gelopen, maar de uitstekende verzorging en enorme gastvrijheid van alle vrijwilligers van The Flyers en van de sporthalbeheerders van Arcus hebben zeer zeker een positieve bijdrage aan onze prestatie geleverd. Eén ding staat dan ook vast: tijdens de Vierdaagse van 2014 gaan we weer, want beter dan bij The Flyers kun je het niet treffen!

- Marjan

Dit jaar deden wij voor het eerst mee aan de 4-daagse van Nijmegen. Via internet kwamen we uit op de site van handbalvereniging The Flyers. Hierop stond een 4-daagse arrangement vermeld wat ons wel aansprak. Logeren in een sportcentrum in Wijchen dat van alle gemakken voorzien was. Wij hoefden niet zo nodig in het centrum van Nijmegen te logeren, want dat vonden wij meer iets voor de niet-lopers. Zodoende hebben wij geboekt en konden we ons volledig op de trainingen gaan focussen.

We werden netjes geïnformeerd over alle informatie betreffende ons verblijf.

De maandag voorafgaand aan de 4-daagse zijn we vroeg naar Nijmegen gereisd om ons startbewijs op te halen. Dit was snel geregeld. En na wat gedronken en rondgeneusd te hebben op de Wedren, zijn we naar Wijchen gereden. Na 12.00 uur mochten we ons melden bij Arcus. Hier konden we gedurende de 4-daagse onze auto geparkeerd laten staan. Bij Arcus werden we hartelijk ontvangen met een kop koffie, waarna onze slaapplaatsen gewezen werden. Wij lagen met 6 bedden in een afgezet gedeelte van een sporthal. Dit waren 6 mannen die de 50 km gingen lopen. Bij de bedden stond een stoel, kapstok, kluisje. Zo waren er 4 verschillende gedeeltes in de hallen geregeld, zodat de lopers van de 30/40 km geen last hadden van het vroege opstaan van de 50 km-lopers. Elk gedeelte had zijn eigen douches en toilet, allemaal heel schoon en netjes.

Dinsdag 21 juli zijn we om 2.45 uur opgestaan, waarna we van een heerlijk ontbijt konden genieten geregeld door de vele vrijwilligers. Hierbij was er de mogelijkheid om een lunchpakket samen te stellen. Om 3.30 uur reed het taxibusje richting de Wedren, zodat we om 4 uur konden starten.

Vanaf 14.00 uur stond het busje er elk uur om ons weer terug naar Arcus te brengen. Na een overheerlijk drankje en een goede opfrisbeurt was er de mogelijkheid om langs de EHBO te gaan. Riekie en haar man hielpen ons fantastisch met de eventuele blaren en andere ongemakken aan de voeten. Ook was er de mogelijkheid om tegen een kleine betaling gebruik te maken van de fysio/sportmassage, ook aanwezig in de namiddag en avond. Het gevarieerde avondeten smaakte ons heerlijk. Na een lange dag lopen gingen ‘s avonds onze luiken vroeg dicht.

Na 4 dagen lopen kwamen wij wederom moe maar voldaan aan bij Arcus. En allebei in het bezit van het 4-daagse kruisje, een mooie prestatie. Deze prestatie is mede mogelijk gemaakt door alle vrijwilligers bij ons verblijf in Arcus.

Voor een ieder die een verblijfplaats zoekt voor de 4-daagse van 2016, boek bij The Flyers !

We hadden het niet beter kunnen treffen: Super accommodatie, zeer vriendelijke vrijwilligers, heerlijk eten, goed vervoer, geweldige EHBO en fysio……………..

Kortom, zeer geslaagd!

- Marcel & Rob

Wat ben ik blij dat ik voor de eerste keer heb mee mogen doen aan de Nijmeegse vierdaagse. Dit is een hele belevenis geweest. Maar de vierdaagse is helemaal geslaagd dankzij het verblijf bij handbalvereniging de Flyers. Dit dankzij een tip van een lid van onze vereniging De Losse Feeter.

Frans wat hebben jij en je vrijwilligers een top prestatie geleverd. Alles is super verlopen. Geweldig bedankt hiervoor. Mijn vierdaagse is meede door jullie super geslaagd. Ik hoop dat ik volgend jaar weer bij jullie te gast mag zijn.

Groetjes aan alle vrijwilligers!

- Evert

Ik heb dit jaar voor de 3e keer de vierdaagse van Nijmegen gelopen. Na 2 jaar bij mensen thuis geslapen te hebben, wilde ik dit jaar iets anders. Uiteindelijk besloot ik om voor Sportcentrum Arcus te kiezen. Ik heb hier totaal geen spijt van gehad. Van top tot teen goed verzorgd. Alle faciliteiten waren ruim aanwezig. Het personeel en vrijwilligers  zijn erg betrokken  bij het wel en wee van de wandelaar. Dit heb ik zelf ervaren omdat ik helaas moest opgeven. Ik weet als ik ingeloot word voor de 100e vierdaagse, dat ik wederom voor Arcus zal kiezen. Ik kan daarom ook iedereen aanraden om voor deze locatie te kiezen. Het ontbreekt je echt aan niets.

- Arno

Dit jaar tijdens de vierdaagse voor de derde maal te gast geweest bij Sportcentrum Arcus te Wijchen. Door de fenomenale inzet van leiding en vrijwilligers is het weer een feest geweest. Alles is geregeld en is het niet geregeld dan wordt het het ter plekke geregeld zonder enig probleem.

Ja het kost geld, maar daar krijg je dan ook wel heel veel voor terug, een zeer hoge prijs/kwaliteit verhouding. Als ik volgend jaar weer mee mag lopen, dan zeker ook weer eten en overnachten bij Sportcentrum Arcus.

- Frank

Ik heb bij Arcus geslapen tijdens de vierdaagse 2015. Dit was voor mij de eerste keer en ik vond het een geweldige ervaring! Gezellige en behulpzame mensen van Arcus. Het was prettig dat er een EHBO aanwezig was. De mogelijkheid voor een massage is een fijne extra. Het eten was goed en voldoende. Erg prettig dat er vervoer tussen de Arcus en de Wedren geregeld was.

- Jos

Dit was voor mij de tweede keer dat ik hier de vierdaagse overnachting had. Een geweldig adres en een goede verzorging en vriendelijke vrijwilligers. Hopelijk tot volgend jaar met nog meer enthousiaste vierdaagse lopers.

- Ben